Postavite oglas na Google-u već danas.

Neka Vas klijenti primete upravo onda kada pretražuju  proizvode i usluge koje vi nudite.

Pokažite svoje oglase preko Google pretrage, mapa, YouTube-a i šire. Plaćajte samo kada kliknu da bi posetili vaš veb-sajt ili kada vas pozovu.

Šta je u stvariGoogle AdWords?

Šta je AdWords? Google AdWords je Google-ov sistem oglašavanja na netu u kojem oglašivači licitiraju na određene ključne reči kako bi se njihovi reklamni oglasi mogli prikazivati u rezultatima Google pretrage. Pošto oglašivači moraju da plaćaju ove klikove, Google tako zarađuje novac od pretrage.

Nema potrebe da čekate da vaš novi (ili loše SEO* optimizovan) web sajt bude na na vrhu pretrage u Google-u. Korišćenjem plaćenog oglasa možete videti trenutne rezultate.


*SEO (Search Engine Optimization ) je proces optimizacije sajta i njegovog sadržaja kako bi se isti lakše pronašao od strane korisnika. Izraz takođe opisuje i proces podešavanja web stranica kako bi ih pretraživači kao što je Google lakše pronašli, skenirali i indeksirali.

Da li su Google oglasi efikasni?

Da li Google Oglasi funkcionišu? U zavisnosti od konkurentnosti ključnih reči za koje podnosite ponude i relevantnosti ovih ključnih reči za konverzije za vašu kompaniju, AdWords može ali i ne mora da radi u korist vaše firme.

U najvećem broju slučajeva Google AdWords je izuzetno efikasan za mnoge vrste preduzeća, sve dok ne troše novac na pogrešne ključne reči ili napišu oglase koje karakterise loš CTR* odnos.


*CTR (Click Through Rate) predstavlja odnos broja klikova i prikaza vašeg oglasa, bilo za celu kampanju ili za pojedinačne ključne reči.Nizak nivo CTR-a signalizira nedostatak relevantnosti oglasa, kupci nisu inspirisani da kliknu na vaš oglas i posete vašu stranicu da saznaju više o vašoj ponudi.

Oglašavanje na Googlu.Koliko sve to košta?

Plaćajte samo oglase koji se isplate.

AdWords vam ne naplaćuje prikazivanje oglasa. Umesto toga, plaćate samo kada neko klikne na oglas (PPC)*, pregleda video na YouTube-u ili pozove vaše preduzeće.

Što se tiče podešavanja budžeta, odluka je na vama. Neka preduzeća troše hiljada evra mesečno, a drugima odgovara ulaganje od nekoliko desetina evra. Budžet možete da postavite i kao dnevni limit.


*PPC (pay-per-click) plaćanje po klikuOvo je Google-ov osnovni model reklamiranja, plaćate kad neko zaista klikne na vaš oglas. U suštini, to je način kupovine broja poseta vašoj veb lokaciji, poziva telefonom, prijava na newsletter..

Upravljanje AdWords kampanjom

Bilo da tek počinjete da širite svoje poslovanje i na online reklamiranje, ili već imate Adwords nalog, možemo da Vam ponudimo Upravljanje AdWords kampanjom, što podrazumeva niz aktivnosti vezanih za vaš Google nalog, kako bi se postavile, i pratile kampanje u pretrazi. Ovo uključuje:

KREIRANJE I ODRŽAVANJE ADWORDS NALOGA

ISTRAŽIVANJE I ORGANIZACIJA KLJUČNIH REČI

PLANIRANJE KAMPANJE I GRUPA OGLASA

PODEŠAVANJE BUDŽETA I BIDOVANJE KLJUČNIH REČI

KREIRANJE I OPTIMIZACIJA TEKSTA OGLASA

PRAĆENJE I ANALIZA KAMPANJE


Možemo da Vam pomognemo u odabiru prave strategijereklamiranja na internetu

Bilo da su to tekstualni oglasi na Google pretrazi,Grafički multimedijalni oglasi, ili YouTube video oglasi

Mob | Skype | Viber | WatsApp

065 26 400 26